Minden héten örömmel ismerkedünk meg új pácienseinkkel, akik ellátogatnak fogorvosi rendelőinkbe. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megosszuk Önnel tapasztalataikat.

Turbéki Veronika

Nagyon kedvesek, türelmesek, alaposak. Kis gyerekeimet vittem fogászati kezelésre. Nem sírtak, nem féltek. Kell ennél több bizonyíték?

Ilona Kassai

Nagyon kedvesek,csodaszép jól felszerelt rendelők és profi szájsebész.Két egymás melletti letőrt fog gyökereit távolította el a doktor úr teljesen fájdalom mentesen

Koroknai Katalin

Dr. Abdul szuper...!

tényleg fájdalommentes fogeltávolítás

Hegedűsné Szabó Nóra

Le vagyok döbbenve a profizmuson, a precezitáson! Bölcsességfog húzás volt, Dr. Mohammad Karimi igazán kedves, és profi volt, mindenről tájékoztatott lépésről lépésre! Az asszisztens egy tündér, pedig iszonyatosan féltem, így utólag már feleslegesen.

Lila Lila

A bánásmód és a profizmus kifogástalan!

Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettek rajtam!

Szabó Kata

Szeretném Nektek még egyszer megköszönni, hogy ilyen széppé varázsoltátok a fogaimat. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel, nagyon tetszik. Örülök, hogy Titeket választottalak, mert nagyon kedvesek és barátságosak vagytok. Nem sok fogászaton tapasztaltam ilyen türelmet és figyelmességet. Minden kérdésemre pontos választ kaptam, részletesen elmagyaráztátok az eljárás menetét /ami egyébként fájdalommentes volt, közben egész jól megbarátkoztam az elszívóval és az injekcióval! Köszönöm

Kalló Gábor

Először voltam itt,de olyan légkör fogadott mintha évek òta ide jàrnék,mind a személyzet ,mind a környezet családias hangulatot sugàroz,amely azonnal eloszlatja az emberben a fogorvostòl valò félelmet.
Az egész Team nagyon barátsàgos és ami a legfontosabb,szakmailag a legmagasabb fokon felkészült minden tekintetben.
Empàtia,szakmaiság,minden egy helyen.
Mindenkinek ajànlom bátran.
Köszönöm az egész Csapatnak a munkát

Etzl Nikoletta Krisztina

Babavárás miatt kötelező jelleggel el kellett mennem a fogorvoshoz a pecsétért a kis könyvembe.

A férjem az internetet találta a klinikát.

Rettegek a fogorvostól kisgyerek korom óta. Nagyon kíméletes,barátságos és nem mellesleg nagyon profi a doktor úr. 3 alkalommal jártam eddig nála és még egyszer sem ájultam el ami nagyon szép rekord nálam.

Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet fogok mondani egy fogászatról és egy fogorvosról de csak ajánlani tudom mindenkinek.

Főleg azoknak akik eddig mindig, rossz élményekkel távoztak a fogorvostól.

Földi Adrienn

Kiemelkedő színvonalú rendkívül profi fogászat Újpesten (azon belül is Megyer városrészben), ahol maximális odafigyeléssel végzett precíz ellátásban volt részem az elmúlt hónapokban. Az árlista a rendelőben és az interneten is hozzáférhető, korrekt és nem tartalmaz rejtett költségeket. A kifogástalan szakmai munka mellett további pozitívumok: a gyors időponthoz jutás, a harmonikus környezet, valamint a játszósarokkal ellátott barátságos váró.

Kata Szabó

Szeretném Nektek még egyszer megköszönni, hogy ilyen széppé varázsoltátok a fogaimat. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel, nagyon tetszik. Örülök, hogy Titeket választottalak, mert nagyon kedvesek és barátságosak vagytok. Nem sok fogászaton tapasztaltam ilyen türelmet és figyelmességet. Minden kérdésemre pontos választ kaptam, részletesen elmagyaráztátok az eljárás menetét /ami egyébként fájdalommentes volt, közben egész jól megbarátkoztam az elszívóval és az injekcióval!

Nikoletta Kazuf Varga

Nagyon kedves személyzet! Első foghúzásom (bölcsességfog) miatt mentem hozzájuk, amitől eleinte nagyon tartottam, viszont a személyzet mindennel kapcsolatban megnyugtatott és a foghúzás is teljes mértékben fájdalommentes volt!


Szívből ajánlom Őket mindenkinek!

Adrienn Ács

Amióta az eszemet tudom rettegtem a fogászattól csak kábításban vagy altatásban kezeltek. Nagyon megvagyok elégedve itt minden fogászati gátlásom feloldódott.

Köszönöm szépen

Csordás Gergely

Nagyon kedvesek voltak. Teljesen fájdalommentes kezelés. Maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Tiger Andi

Édesanyám kezelése véget ért. A végeredmény, mely teljes fogsor lett, nagy boldogság számára. Precíz munka, szép eredmény, egy teljesen elfogadható időhatáron belül. Nagyon szépen köszönöm a szájsebészek, asszisztensek munkáját, mellyel részt vettek a cél elérésében. Szeretném kiemelni, és külön megköszönni dr. Keresztessy Gitta Petra fogorvos doktornő kiváló munkáját, emberi hozzáállást! További sikeres munkát, kellemes ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok! ????

Megyeri Dent Clinic

Megbízható és professzionális fogászati klinika Budapesten

Látogasson el fogorvosi rendelőinkbe